vrijdag 14 oktober 2011

Ik zal me eerst even netjes voorstellen...

Een cruisevakantie...heb je er ooit aan gedacht? Ik om heel eerlijk te zijn niet, totdat ik onlangs werd aangenomen bij cruisewinkel.nl.
Mijn naam is Barbara en ik werk sinds kort bij natuurlijk de allerleukste reisorganisatie van Nederland ;-) hoe kan het ook anders! Ik ben 27 jaar en heb denk ik ook wel echt de allerleukste baan die er maar bestaat. Ik mag namelijk als “reismanager” reizen testen en uitstippelen die via cruisewinkel.nl worden aangeboden. En zoals de naam al doet vermoeden zijn dat cruisereizen. Ja ja ja, ik hoor je denken...cruisereizen?! dat is toch een saaie bedoeling voor oude mensen?! Nou...om heel eerlijk te zijn...nee. Het is alles behalve saai en voor oude mensen!
Na mijn studie Toerisme & Recreatie (ik ben namelijk nogal een reisfreak) ben ik met een rugzak vol de wereld ingetrokken en heb ik zo’n beetje alles gezien dat er maar te zien is. Maar een cruise...nee sorry dat was niet het eerste dat in mij opkwam. Na al dat gereis is het geld op een gegeven moment op en moet je als de donder aan het werk. En toen kwam ik per toeval bij cruisewinkel.nl terecht.
Toen ik hoorde wat de reisorganisatie deed en wat mijn functie inhield was ik eigenlijk al direct verkocht. Ik hou wel van een uitdaging en het reizen met een cruise wilde ik uiteraard zelf ervaren. Ik werk inmiddels 3 maanden bij cruisewinkel én ik kan je melden...het is geweldig. Mijn beeld van een cruise is 180 graden omgeslagen.
Tuurlijk heb je ook cruises voor ouderen die ook al met pensioen zijn, maar de gemiddelde cruise is alles behalve dat! Jonge mensen, families, disco’s, entertainment, prachtige bestemmingen, lekker eten, feesten, noem het maar op! En ik mag het allemaal testen en samenstellen.
Na mijn eerste cruise was ik direct om en heb ik voorgesteld een blog hierover bij te houden. Dus hierbij mijn blog. Ik ga hier vertellen over mijn werk, mijn reizen, de cruiseschepen en de mensen. Ik zal er ook persoonlijke dingen in verwerken, dus bij voorbaat sorry daarvoor...mijn persoonlijke zaken zijn niet het meest interessantst, maar ja, zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Ik schrijf graag en veel en mijn mond houden is niet bepaald een eigenschap waar ik in bedreven ben.
Tot slot zal ik proberen zoveel mogelijk foto’s te maken van alle plekken waar ik kom én aangezien ik nogal een reisfreak ben zal ik af en toe ook wat opvallend nieuws uit de sector meenemen in mijn blog. Ik hoop alleen maar oprecht dat je het leuk gaat vinden en dat ik je weet te inspireren ook eens een cruise te nemen. Ik garandeer je...het is een ervaring die je niet wil missen!