zaterdag 22 oktober 2011

Seattle & Cruising de Inside Passage

Schip ahoy! Sorry, heel flauw. Maar ik heb het stiekem al een paar keer gezegd en telkens moet ik er om lachen.

Even een klein berichtje van mij. Hoi! Vanaf een PRACHTIG cruiseschip. De "Norwegian Jewel", en ze doet haar naam eer aan want ze is echt een juweeltje. Ik wist niet wat ik zag.

Ik kwam gisteren al ruim voor het afvaren aan. Echt iets van Seattle heb ik niet kunnen zien maar het viel me meteen op dat het een enorm indrukwekkende stad is. Gelukkig kan ik bij terugkomst toch iets toeristisch meepikken. Het is natuurlijk wel dé hometown van veel punkbandjes waarmee ik ben opgegroeid (weer mijn excuses maar ja, ik kon vroeger helemaal los gaan op Nirvana en Kurt Cobain...lekker schoppen tegen de wereld!).

Het afvaren ging soepeltjes en mijn reis begon daarmee pas "echt". Behalve een restaurant, barretje en mijn PRACHTIGE cabin heb ik nog niet echt veel gezien. Veel te weinig tijd voor gehad, maar wou jullie toch even laten weten dat het tot nu toe prima met me gaat. Zo meteen maar eens op ontdekkingsreis over dit enorme schip.

Zoals ik zei is mijn hut werkelijk prachtig. Alles wat je tijdens je vakantie nodig denkt te hebben vind je hier ook. Op en top luxe en voel me dan ook erg vereerd dat ze mij deze hut gegund hebben. Zie, het heeft overduidelijk op veel vlakken zo z'n voordelen om voor cruisewinkel.nl te werken! ;-)

Keep you guys posted!