woensdag 9 november 2011

Lekker lunchen

Ik heb lekker even lunchpauze. Tijd om een lekkere ceasar salade te eten, die ik zojuist bij zo'n tentje hier op de hoek heb gehaald, en even een blogje te typen. Ook vandaag ben ik gewoon op kantoor bij cruisewinkel.nl. Net een heel leuk jong stel geholpen met het boeken van een cruise.

Waar velen het heerlijk vinden om tijdens de feestdagen met hun familie rond een prachtig klaar gemaakte feesttafel te zitten vonden zij dit juist verschrikkelijk. Zij hadden niets met dit soort dagen. Hun familie is vrij klein en daarom gaan ze sinds drie jaar tijdens deze dagen op vakantie. Ze waren al op een ski vakantie geweest en vorig jaar naar een zonnig oord vertrokken. Dit jaar leek het hun leuk om eens op een cruise te gaan. Dan zijn ze bij ons aan het juiste adres natuurlijk.

Na het bekijken van diverse mogelijkheden leek hun de Kerstcruise erg leuk. Zo had hun vakantie toch nog een feestelijk tintje zonder alle poeha van thuis. Ik hoop dat het hun zo bevalt dat ze nog eens terug komen. Dat ze het prachtig gaan hebben ben ik van overtuigd. Ik gun het ze ook, ze waren namelijk erg leuk en gezellig.