dinsdag 27 december 2011

De laatste dagen

Zo, de kerstdagen zitten er weer op. Compleet volgegeten ben ik vandaag aan de laatste week van het jaar begonnen bij cruisewinkel.nl. Zo klinkt het of ik weg ga eigenlijk. Dat bedoel ik dus niet, ik ga voorlopig absoluut niet weg bij cruisewinkel, heb het veel te veel naar mijn zin hier! Wat ik bedoel is dus gewoon de laatste vier dagen van het jaar voor ik fris en vrolijk aan het nieuwe jaar begin. En ik hoop natuurlijk dat er in het nieuwe jaar weer snel een cruise voor mij in het verschiet ligt ;-)

Maar even wat anders… Heel veel mensen weten niet dat wij de cruiswinkel club card hebben dus daar wil ik eens wat meer over vertellen. Met deze club card kun je namelijk profiteren van flinke voordelen, bijvoorbeeld standaard korting op cruisevakanties of op de boekingskosten. Hoe meer cruises je via ons maakt, hoe groter de voordelen zijn. De kaart krijg je al bij je eerste boeking en kost je verder helemaal niets! Bij de eerste boeking ontvang je de Silver Card waarmee je 25 euro korting op je cruise-vliegvakantie per persoon krijgt en geen boekingskosten betaalt. Wanneer je meer dan 5 cruises bij ons hebt geboekt, krijg je de Gold Card die recht geeft op 50 euro korting per persoon op je cruise-vliegvakantie en nog veel meer! Boek je meer dan 10 cruises bij cruisewinkel.nl, dan kom je in aanmerking voor de hoogste kortingen. Je ontvangt de Platinum Card welke recht geeft op maar liefst 75 euro korting per persoon en vele extra’s zoals toegang tot de VIP lounge op Schiphol! Best fijn toch die kortingen?! Als je er meer over wilt weten, kijk dan even op deze pagina.

Goed, ik ga mijn collega’s weer helpen met het helpen van onze klanten. De telefoon staat alweer roodgloeiend vandaag. Allemaal mensen die hebben besloten in het nieuwe jaar een cruise te gaan maken J


Oh, en mocht je het nog niet hebben gedaan... Vergeet niet fan te worden van onze Facebook pagina zodat je kans maakt om die prachtige cruise voor 4 personen te winnen!