vrijdag 18 november 2011

Weekend vol spanning

Ik heb weekend! En deze zit volgepland met leuke dingen.
Starting tonight!
Maar ondanks al deze leuke dingen heb ik zo'n gevoel dat het een erg lang weekend gaat worden.
Vandaag kreeg ik op kantoor namelijk te horen dat we nĂ¡ dit weekeinde te horen krijgen op welke cruise mijn twee andere collega's en ik worden meegenomen. De afdelingshoofd vond het wel "grappig" om dit net voordat we onderweg naar huis gingen aan ons mede te delen. 'Een heel fijn weekend dames, geniet ervan en maandag krijgen jullie de definitieve data en informatie over de "check up" cruises!' zei hij met een grote lach en een knipoog. Ik heb een keer met mijn ogen gerold en probeerde zo onverschillig mogelijk te doen. Mijn blik naar de anderen verraadde mijn nieuwsgierigheid tot groot genoegen van hem. Helaas Bar, je hebt nu eenmaal een verraderlijk gezicht...

Toch probeer ik mijn gedachten wel te verzetten. Want ook al zit mijn hoofd ergens aan een cocktail te lurken aan een bounty strand, genieten van dit weekend zal ik. Zoals gezegd: Starting tonight!
En met dat gezegd, ik moet rennen. Over een uur word ik aan bij een vriendin verwacht. Suprise diner met aansluitend een gezellige borrel.

Have a great weekend everyone!

Barbara signing off ;-)