zaterdag 10 december 2011

Morgen op reis!

Zo, het is zaterdag en heb weer tijd voor een blog. Heb het de afgelopen dagen erg druk gehad bij cruisewinkel.nl en privĂ©, dus bloggen kwam er even niet van. Morgen ga ik op reis, joehoe!!! M’n koffer staat al klaar, helemaal ingepakt. Ja echt, ik ben klaar! Afgelopen paar dagen steeds weer kleding en schoenen eruit gehaald en er weer dingen bij gedaan, maar nu ben ik tevreden met wat ik heb ingepakt. Alleen morgen nog m’n toiletspulletjes die ik thuis nog nodig heb erin doen, en dan mag de koffer dicht.

Wordt wel pittig trouwens die eerste dag. Ik vlieg namelijk morgen met KLM om 23.59u naar Dubai (gelukkig wel non-stop) en kom dan rond half 7 ‘s ochtends aan. Gelukkig kan ik vrij snel aan boord dus ik denk dat ik eerst nog even een paar uurtjes ga slapen in mijn hut. Het schip vertrekt toch pas om 6 uur. Kan ik dus mooi eerst m’n koffer uitpakken, een slaapje doen en fris en fruitig op tijd buiten staan om het vertrek mee te maken J En ik wil ook nog wat van Dubai zien want die kans heb ik helaas niet als ik terugkom. Daarna lekker een hapje eten en het schip verkennen. Dinsdagochtend komen we aan in Fujairah, de Parel van de Emiraten. Daar ga ik een aantal bezienswaardigheden bekijken die wij aanbevelen. Terug op het schip heb ik in de namiddag m’n eerste afspraak om wat zaken over de cruise te bespreken.

Nou, dit is het even voor nu. Ik ga nog even van de rest van mijn zaterdag genieten en vanavond bij een vriendin eten. Ik weet nog niet of ik morgen een blog ga schrijven want ik ga proberen zoveel mogelijk uit te rusten voordat ik de deur uit moet naar Schiphol. Maandag meld ik me sowieso weer vanaf de Brilliance of the Seas!