maandag 14 november 2011

Genieten van een vrije maandag

Vandaag mag ik nog even lekker genieten van mijn weekend.
Terwijl mijn collega's alweer boven hun bureau's zitten te zwoegen (nou ja, niet helemaal natuurlijk, want ze doen het allemaal met heel erg veel plezier) mag ik nog een dagje thuis zijn. Ook vandaag is het weer heerlijk weer. Als we zo toch ook eens de winter door zouden kunnen komen. Een aangename temperatuur, wel fris, maar gezond fris, en een heerlijk zonnetje.
Ik krijg er heel veel energie van. Zoveel dat ik eigenlijk stiekem gewoon aan het werk wil. Of dit nu op kantoor is of thuis. Ik kies dus maar voor thuis aangezien ik vandaag niet welkom op kantoor ben.

Het is een heerlijke dag om heel het huis eens onder handen te nemen. Met een lekker zonnig muziekje. Een tropische beat galmt er nu door mijn huiskamer. Ik krijg zo zin in een vakantie. In een cruise welteverstaan. Logisch ook, omdat ik hele dagen met mijn neus in de cruises zit. Een beetje jaloers te zijn op de klanten die het gewoon doen. Zo'n cruise. Mensen die denken: 'Nu is het tijd om eens ultiem te genieten. Om geheel verzorgd weg te gaan. Om de wereld te verkennen in luxe.' En gelijk hebben ze ook natuurlijk. Want luxe en fijn is het, zo'n cruise. Helaas moet ik voorlopig nog even in de landje blijven. Dus herfstzon: Schijn je voorlopig nog eventjes door?

Tijd om al samba-dansend de rest van mijn klusjes af te werken. Olé! ;-)