zaterdag 15 oktober 2011

Nieuwe reis bekend!

Vandaag heb ik mijn nieuwe reis doorgekregen. Ik vertrek vrijdag over een week met het vliegtuig naar Seattle, Amerika. Ik ga namelijk een wel heel bijzondere cruise voorbereiden, of ik moet eigenlijk zeggen: controleren. De cruise zelf is natuurlijk al voorbereid, maar ik ga de locaties checken en kijken of alles wel volgens de standaard is. Het gaat om een 8-daagse cruise die vertrekt vanuit Seattle en gaat naar Alaska. Ja inderdaad, Alaska! Een van de plekken waar ik nog nooit ben geweest in de wereld is deze plek en toen ik hoorde dat ik naar Alaska moest sprong ik een klein gat in de lucht.

Ik weet helemaal niets over deze prachtige staat in Amerika, behalve dat het heel bijzonder moet zijn. Ongerepte natuur, prachtige bergen, wilde dieren en schietgrage gouverneurs! Wat wil je nog meer. Vrijdag vlieg ik dus naar Seattle en ga ik iedere locatie bezoeken die straks ook door de cruise wordt aangedaan. Maar in Seattle ga ik ook de rederij bezoeken die deze cruise organiseert. Daar ligt dan ook hetzelfde schip waarmee volgend jaar de cruise wordt gevaren. En om een voorproefje te geven van hoe dat schip eruit ziet heb ik de virtuele tour opgezocht van het schip. Lekker luxe! Benieuwd of het schip er in werkelijkheid ook zo uitziet...waan mij al een beetje in Leonardo DiCaprio en Kate Winslet sferen ;-)

Virtuele tour kan je hier zien: http://iceportal.com/brochures/ice/Brochure.aspx?did=4280&brochureid=ICE886&mtype=4457&lang=en&type=Hd360&hd360ViewType=HD360