dinsdag 29 november 2011

Tips van Barbara: cruisen met de kids


Weet je, nu ik zelf bij cruisewinkel.nl werk heb ik zoveel geleerd over cruisevakanties. Ik geef het toe, ook ik dacht vroeger dat alleen rijke Amerikanen en ouderen een cruisereis boekten, maar inmiddels weet ik wel beter! Dus vergeet wat je erover hebt gehoord, cruises zijn al lang niet meer alleen voor de rijken of pensionados. Cruises zijn fun, avontuurlijk en ook hartstikke geschikt om met kinderen te doen! Veel rederijen zijn helemaal ingesteld op families met kinderen en bieden voor de hele familie ontspanning, activiteiten, plezier en geschikte accommodaties! Als ik kinderen zou hebben, zou ik het wel weten hoor J

Via cruisewinkel.nl bieden wij cruisevakanties aan bij rederijen die absoluut kindvriendelijk zijn:

AIDA cruises
Bij AIDA cruises worden kinderen en jongeren niet vergeten! Op de schepen van deze cruise liner zijn er clubs voor verschillende leeftijdsgroepen (3-6, 7-9, 10-11, 12-13 en 14-17 jaar). Voor deze groepen worden speciale activiteiten georganiseerd aangepast op hun leeftijd dus geen kind hoeft zich te vervelen! En, ook niet onbelangrijk, ze bieden speciale familiehutten en voor de kids geniet je van interessante cruisetarieven.

Costa cruises
Costa Cruises is zeer geschikt voor families en stellen die van gezellige drukte houden! Gedurende de dag en avond is er veel vertier aan boord, er worden activiteiten georganiseerd voor kinds van 3 tot 17 jaar. Zo heb je ook lekker tijd over voor jezelf. Het Fun@Sea programma voor kinderen biedt leuke activiteiten voor de allerkleinsten: pizza party, schattenjacht, grimesessie en verkleedpartijtjes kleuren de dag van de kleinsten.

MSC Cruises
Van peuter tot puber, MSC Cruises zorgt ervoor dat elk kind net zo geniet van de perfecte familiecruise als jijzelf. Kinderen staan in het middelpunt van de belangstelling en ze beleven aan boord elke dag weer iets nieuws. Er is onder leiding van gekwalificeerde entertainers animatie aangepast op elke leeftijd (3-6, 7-12 en 13-18 jaar). In het hoogseizoen kennen de schepen van MSC vooral veel Italiaanse gezelligheid en drukte en vanwege de voordelige kinderprijzen zijn er dan ook veel kinderen aan boord. Kinderen jonger dan 18 jaar die tijdens de cruise de hut van twee betalende volwassenen delen cruisen zelfs gratis mee! Voor hen betaal je alleen de havengelden.

Happy cruising!