donderdag 20 oktober 2011

Nog 1 nachtje...

Mijn concentratie op het werk was vandaag erg ver te zoeken. Ik zat met mijn hoofd in de wolken. Of moet ik zeggen: met mijn hoofd op zee. Ik zat te dromen over prachtige lucht, blauwe zee, en een fantastische hut op een heerlijke cruise.

Morgen is het dan zover. Ik ben net zo gespannen en opgewonden als bij de eerste cruise die ik deed. Vorige week had ik me nog bedacht dat het nu wel iets gemakkelijker zou gaan maar niets is minder waar. Ik heb al 40 keer mijn checklist doorlopen om er echt zeker van te zijn dat ik niets vergeten ben. Ook is mijn koffer al een keer of 10 in- en uitgepakt. Wel of niet dat jurkje mee? Wel of niet een extra dikke trui? Zijn 3 jeans wel voldoende? Zal ik die zwarte pumps verruilen voor die grijze? En die bruine laarzen moeten écht mee! En waar laat ik mijn boeken? Dilemma's, dilemma's. Maar ergens ook wel erg leuk.

Maar goed. Tijd om mijn koffer nog eens op zijn kop te zetten en nog eens na te kijken. Kan ik straks met een gerust hart naar bed. Moet wel goed fit zijn voor morgen natuurlijk.

Doeg!