woensdag 16 november 2011

Zou ik dan toch....?

En weer zit er bijna een werkdag op. Het blijft me steeds weer verbazen hoe snel de tijd gaat hier op kantoor. Ik ben echt ontzettend blij met deze leuke baan. Het lijkt me namelijk werkelijk vreselijk om je dagen te moeten spenderen in een baan waarin je niet jezelf kunt zijn, waar je geen voldoening uit haalt en waar je niet met plezier naar toe gaat. Ik ken mensen die dit probleem hebben en ik zou echt voor geen goud met hen willen ruilen. Het lijkt mij dat de dagen dan verschrikkelijk lang duren en je niet voldaan naar huis gaat om vervolgens 's ochtends met frisse tegenzin weer naar het werk te moeten. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en vaak vind ik het zelfs jammer dat het tijd is om te gaan.

Vanmiddag had ik overleg. Ik heb nog een leuk nieuwtje. Vooral voor mezelf, maar uiteraard ook erg leuk om met jullie te delen.
Op zeer korte termijn moet er weer een cruise "geïnspecteerd" worden.
Het gaat om een cruise die we bij cruisewinkel.nl al een tijdje verzorgen maar omdat we het al een ruime tijd aanbieden is het tijd voor een check-up, kijken of alles nog steeds verloopt als wij verwachten. Kijken of we punten op bepaalde vlakken kunnen verbeteren en ook de feedback die wij hebben ontvangen van klanten door te voeren bij de medewerkers. Natuurlijk moet er ook diverse vergaderingen belegd worden dus logischerwijs gaat mijn afdelingshoofd deze taak op zich nemen. Goed, klinkt leuk allemaal, maar wat heeft dit nou met jou te maken, zul je je wel afvragen. Nou... Ik mag mee! En dát is uiteraard het leuke nieuws!
Om welke reis het gaat weet ik nog niet. Er zijn er namelijk een aantal die bezocht worden en deze worden verdeeld onder mijn collega's en mij. Het is dus nog een verrassing. Zou ik dan toch de winter in een warm land doorbrengen?