woensdag 19 oktober 2011

Lekker geshopt en foto's begluurd!

Hi!

Ik heb echt een heerlijke middag gehad. Ben lekker met een vriendin de hort op gegaan en heb enorm geshopt voor mijn reis van a.s. vrijdag. Voor wie het niet mee heeft gekregen: ik ga dus een cruise uittesten voor mijn werk. cruisewinkel.nl stuurt me op pad om de Alaska cruise te testen. Heerlijk toch!

Er moesten natuurlijk wel een aantal dingetjes aangeschaft worden. Handige mini's bijvoorbeeld (denk aan douchegel, shampoo etc.). Veel makkelijker en lichter om mee te nemen in de koffer. Zo is er meer ruimte voor leuke kleding! Ook heb ik een erg leuk en warm lever kleurig vest gekocht. Mocht het nou erg koud zijn, heb ik in ieder geval iets extra's qua warme kledij bij me. Ook heb ik heerlijk leesvoer gehaald bij de boekhandel. Ik zie mezelf namelijk al helemaal ontspannend op mijn bed in mijn hut liggen met een goed boek. Want ook al is het "werk", dit neemt niet weg dat ik ook een beetje mag genieten.

Naast natuurlijk de leuke dingen moesten er ook praktische dingen geshopt worden. Zo heb ik bijvoorbeeld nu een handige journal om allerlei bezienswaardigheden, unieke en leuke dingen op een van de 12 passagiers dekken, heerlijke gerechten, aandachtspunten, en andere opmerkingen op het schip te noteren.

Het aftellen is nu echt begonnen. Over twee nachten vertrek ik. Had ik al gezegd dat ik het spannend vind? Vast wel! Spannend! ;-)