maandag 17 oktober 2011

Leuke aanbieding!

Zoals ik in mijn eerdere blog al beloofde zou ik ook op de hoogte houden van allerlei leuke nieuwtjes en weetjes omtrent het cruisen. Iets dat ik eigenlijk toch wil delen is de leuke aanbieding die we op dit moment hebben.

Okay, okay, ik weet het, een beetje spam. Maar dat moet kunnen toch? Het is nu eenmaal wel mijn baan waar ik over blog en dat ik dat soort dingen dan wil delen is onvermijdelijk, vooral omdat ik het echt een heel leuke aanbieding vind.

We hebben namelijk nu op cruisewinkel.nl een hele leuke aanbieding speciaal voor de kerst. Dus mocht je geen zin hebben om kerst in Nederland door te brengen - uitvallende kerstboom, bruine (en misschien ook wel gele!) sneeuw, gladheid, slecht openbaar vervoer, etc. etc. - dan kan je ook altijd nog lekker op cruisevakantie gaan! Je lekker laten verwennen en gewoon heerlijk genieten. Speciaal voor de feestdagen hebben we namelijk een vijf sterren kerstcruise voor een wel heel leuke prijs! Kijk maar eens hier.

10 dagen genieten van Italïe, Griekenland en Israël. Heerlijk toch! Weg met de kerstklokjes en sneeuwballen.
Maar goed. Ik hou het hierbij. Ik beloof plechtig morgen weer een persoonlijke blog te plaatsen. Nu eerst mijn collega's uithoren over de cruise die ik ga maken! Leuk, leuk, leuk!


Dag dag en tot snel!
Barbara