vrijdag 30 december 2011

Op naar de jaarwisseling!

De laatste werkdag van het jaar! Nog even snel deze blog schrijven en dan mag ik naar huis. Voorbereidingen treffen voor oudejaarsavond: champagne, wijn, oliebollen en andere lekkere hapjes kopen. Morgenavond eerst met een heel stel vrienden en vriendinnen de jaarwisseling vieren en daarna party time!

Kreeg vandaag hier bij cruisewinkel.nl te horen dat ik misschien al weer snel een cruisereisje mag gaan maken. Zo spannend! Wat gaat het worden? Europa? Caribbean? Oh, ik hoop dat het weer naar warme landen is! Ik heb er nu al zin in en ik weet nog niet eens wanneer en waarheen ;-) Maar goed, ik zal nog even geduld moeten hebben.

Ik wil het cruisejaar nog even afsluiten met een paar aanbiedingen. Wie als eens op een cruise is geweest en graag een drankje drinkt, weet dat drankjes aan boord kunnen oplopen. Wijntje bij het eten, drankje aan de bar, cocktail bij het zwembad… Koffie, thee en water is sowieso altijd gratis, maar alcoholische dranken doorgaans niet. Maar daar hebben wij dus een paar mooie aanbiedingen voor: 


 Dat zijn er aardig wat toch?! Scheelt toch weer in je uitgaven aan boord J

Rest mij verder niets meer dan jullie een hele fijne jaarwisseling te wensen, van mij en natuurlijk ook mijn cruisewinkel.nl collega’s. Maak er een mooie avond van!

Tot volgend jaar!