zondag 4 december 2011

Mijmeren over voorbije reizen


Zo, daar ben ik weer. Beetje brak van gisteravond maar een stevig ontbijtje heeft het leed al iets verzacht ;-) Als ik nog thuis zou hebben gewoond, zou mijn moeder tegen me hebben gezegd: “gisteravond een grote meid, nu ook een grote meid!” Thanks ma! Vond ik nooit leuk als ze dat zei, maar waarschijnlijk ga ik het ooit ook nog eens zeggen tegen mijn eigen kinderen ;-)

Maar goed, ik ben weer een beetje onder de levenden en heb besloten er een lekkere rustige zondag van te maken. Beetje nadenken over mijn aankomende ‘snoepreisje’ (ja, ik heb mijn wat-wil-ik-meenemen-lijstje alweer aangepast ;-)) maar vooral ook mijmeren over de cruises die ik al heb mogen maken. Foto’s weer bekijken en alle herinneringen daarbij weer beleven. Zoals de Alaska cruise die ik mocht maken voor cruisewinkel.nl om te controleren of de reis nog voldoet aan de beschrijvingen en om suggesties en tips van onze klanten te bespreken. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it. Nee, gekheid natuurlijk, dit is helemaal geen vervelende baantje. Tuurlijk, het is ook gewoon werk maar wie maakt dit nou mee? Ik heb de coolste job die je maar bedenken kunt! Anyway, Alaska… ik hou niet van kou, ik hou niet van bergen maar wat heb ik genoten van deze reis (en weinig last gehad van de kou omdat ik me goed had voorbereid en de juiste kleding bij me had). Ook de laatste stop in Victoria in het Canadese British Columbia was he-le-maal geweldig! Echt een aanrader deze cruisevakantie. Maar stiekem ben ik nu ook heel erg blij dat mijn volgende cruisetrip naar het heerlijk warme Midden-Oosten gaat!

Ik ga nog even een beetje luieren met een pizza voor de tv vanavond en morgen fris weer op voor een nieuwe werkweek op kantoor.

Barb is signing off. Fijne zondagavond!