vrijdag 11 november 2011

Dagje op de Rederij

Zoals ik gisteren vertelde had ik vandaag een werk uitje voor cruisewinkel.nl. Een dagje geen kantoor maar een dag op pad. Samen met Jasmine, een hele gezellige collega, gingen we al vroeg op pad. Een hoop te doen! Net een heel leuk jong stel geholpen met het boeken van een cruise.

Vandaag bezochten we de Holland American Line rederij. Heel indrukwekkend kan ik je vertellen. Het was een soort van "dagje meelopen" wat ze voor ons gepland hadden. Dat zo'n cruise schip niet zomaar op en neer kan gaan en dat er meer bij komt kijken waren we ons wel van bewust, maar om te zien hoe zoiets in zijn werk gaat is toch wel heel bijzonder. De mensen die daar werken, werken keihard, alleen maar om alles tiptop in orde te hebben voor de klanten die de cruise gaan maken.

Ondanks dat het een zakelijk uitje was, heb ik het enorm gezellig gehad. We hebben ook best veel plezier gehad met de medewerkers van de rederij. Wanneer het tijd werd "to talk business" heb ik goed op Jasmine gelet. Zij heeft dit namelijk vaker gedaan en ik heb dus erg veel van haar geleerd. Misschien mag ik de volgende keer dat we op zo'n business trip gaan wel het woord doen. Zou wel erg spannend zijn! ;-)