maandag 12 december 2011

Just cruising!

Ik ben onderweg! En het cruiseschip, de Brilliance of the Seas van Royal Caribbean, is zóóóó’mooi! Ik heb nog lang niet alles gezien, maar wat ik al heb gezien is ge-wel-dig! Oh, en ik heb ook een fantastische hut toegewezen gekregen joh! Ik zou een hut met balkon krijgen, maar ik heb een upgrade naar een junior suite gekregen! Ze doen hun best om mij in de watten te leggen, ik kom tenslotte voor een check-up ;-)


Ik ben vanochtend aan boord gegaan, heb nog een paar uur geslapen en m’n koffer uitgepakt en ben daarna nog een beetje gaan rondkijken in de buurt van de cruise terminal, Port Rashid. Veel te weinig gezien omdat ik niet veel tijd had dus ik heb gelijk besloten dat ik zeker nog een keer op vakantie ga naar Dubai. Alles ziet er zo indrukwekkend en rijk uit!

En nu zit ik dus op zee. Heb heerlijk gegeten in de main dining room en al vriendschap gesloten met de maître d’ (de man die je je tafel toewijst) en een tafeltje voor mezelf gekregen met uitzicht op zee. Ik heb hem daarvoor een leuk fooitje gegeven dus ik denk dat ik de rest van de cruise wel goed zit met dat tafeltje ;-) Niet dat ik het heel erg vind om mijn tafel te delen met anderen hoor, alleen kan ik vanaf een tafel bij het raam de dining room beter overzien en kijken hoe alles loopt. Zo kan ik ongestoord notities maken. Net nog een drankje gedaan in de Schooner Bar en daar een andere reisagente, Joanna uit Londen, ontmoet die ook op het schip is voor een check-up. Ik denk dat zij en ik het nog gezellig gaan hebben de komende dagen J

Goed, het is hier inmiddels kwart voor 11 lokale tijd (3 uur later dan in Nederland) en ik duik mijn bedje in. Morgen weer een drukke dag!

Tesbah ala kheir! (Welterusten in Arabisch).