vrijdag 2 december 2011

Ik mag weer bijna zomerkleding aan!


Joehoe, het is weer bijna weekend! Niet dat ik het niet leuk heb hier bij cruisewinkel.nl hoor, integendeel. Ik heb hartstikke leuke collega’s, een topbaan met fijne snoepreisjes en altijd leuke klanten die ik graag aan hun perfecte cruisevakantie help. Dat is ook zo leuk aan het werken in de reiswereld, je hebt alleen maar met enthousiaste mensen te maken omdat ze een heerlijke (cruise)vakantie gaan boeken.

Vandaag hebben we op kantoor cruisereizen besproken die we misschien aan ons programma zouden kunnen toevoegen. Best spannend is dat, er komt wel het een en ander bij kijken voordat zo’n cruise ook daadwerkelijk bij ons te boeken is. En natuurlijk verheugen mijn collega’s en ik ons op de mogelijk nieuwe reisjes die we dan kunnen gaan maken ;-) Maar voorlopig concentreer ik me op mijn komende Dubai cruise. Ik denk dat ik morgen maar eens even flink ga shoppen voor spulletjes die ik wil meenemen. En natuurlijk weer mijn zomerkleding tevoorschijn halen. Al mijn fijne zomerse jurkjes, topjes, rokjes en shirtjes zijn alweer opgeborgen omdat ze hier in Nederland toch niet meer nuttig zijn, maar nu vertrek ik binnenkort 8 heerlijke dagen naar de warme zon dus heb ik het allemaal weer nodig. Ik word er zo blij van J

Goed, het is bijna 3 uur en ik mag zo lekker naar huis. Ik denk dat ik vanavond maar vast aan mijn wat-wil-ik-meenemen-lijstje ga beginnen.

Fijn weekend!