zaterdag 29 oktober 2011

Bijna over...

In Nederland is het natuurlijk al 30 oktober als dit online staat, maar hier is het natuurlijk vroeger en ik ben nog volop aan het nagenieten van een van de meest onverwachte plekken op aarde. Ik was zelf nog nooit in Canada geweest en ken alleen maar de plaatjes van Vancouver, Toronto of Montreal. Maar Victoria in het Canadese British Columbia is wel heel bijzonder!


















Alles hier ziet er mooi en helder uit. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat een plek er precies hetzelfde uitziet als op de plaatjes. Maar hier is dat wel het geval. De eerste keer dat ik in New York kwam dacht ik: oh...is dit het nou? Tuurlijk nog steeds een prachtige stad die bruist en beweegt, maar het zag er toch echt niet zo mooi uit als in de film. Canada is anders...écht. Ik weet niet wat ik zie.

Groen is hier groen, schoon is hier brand schoon en de mensen zijn zooo verschrikkelijk aardig. Ik weet niet wat mij overkomt. Als je hier je vakantie niet wil doorbrengen dan weet ik het niet. Even een aantekening maken voor mijn baas: ik denk dat ik alle reizen die wij aanbieden in Canada eens heel goed onder loep moet nemen om te controleren of het nog wel allemaal up to standard is! En ik vind het niet erg daar een paar weken voor uit te trekken ;-)

Oh ja en had ik al gezegd dat shoppen hier een bijna magische en spirituele ervaring is?! Hahahaha eigenlijk is dat het overal...maar hier was het wel erg leuk én helemaal niet duur.

Zucht...ik wil hier niet weg!