vrijdag 16 maart 2012

We zijn er weer!

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Hanneke, ik zal vanaf vandaag de blog van Barbara overnemen aangezien ze helaas te weinig tijd heeft om de blogs bij te werken. We zullen u vooral veel vertellen over de nieuwtjes over cruise vakanties, onze cruise ervaringen en uiteraard wijzen op de mooiste cruise aanbiedingen!
Zo maakt Celebrity Cruises vandaag de nieuwe de routes bekend voor seizoen 2013 in Europa! De rederij vaart de volgende zomer vanuit zes vertrekhavens 88 bestemmingen in 25 landen binnen Europa. Zes nieuwe havens in het aanbod zijn Liverpool, Waterford (Ierland), Torshaven (de hoofdstad van de Faroer Eilanden), Varna (de grootste badplaats aan de Zwarte Zee), Sevastopol (de tweede belangrijkste haven van Oekraïne) en Kristiansand (Noorwegen).
Celebrity Silhouette zal de volgende zomer vanuit Venetië en Civitavecchia (Rome) cruises over de Oostelijke Middellandse zee maken, waarbij Griekenland en Turkije worden aangedaan. De Celebrity Constellation vaart van mei tot en met augustus van Amsterdam naar de Noorse Fjorden, de Noordkaap, Scandinavië en St. Petersburg.
Het nieuwste cruiseschip, de Celebrity Reflection, zal als vijfde schip van de Solstice-klasse in oktober in de vaart komen. Het schip zal vanuit Civitavecchia cruises van 10 en 11 nachten maken naar Sicilië, Griekenland en Turkije.
Ook nieuw voor 2013 is de Celebrity Infinity vanuit Harwich voor cruises langs de Britse Eilanden, de Noorse fjorden en IJsland. 
De cruises zullen nog niet op onze website, www.cruisewinkel.nl te vinden zijn, maar vraag een van onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden! Wie namelijk voor 18 mei 2012 een reis voor volgende zomer (2013) boekt, kan rekenen op gratis boordtegoed!
Heeft u deze zomer nog niets vastgelegd, dan is dit bijvoorbeeld dit een echte aanrader, een 13-daagse reis met de Celebrity Constellation naar de Noordkaap en Spitsbergen, met vertrek uit Amsterdam!
Fijn weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten