vrijdag 4 mei 2012

Opening cruise zomerseizoen

Vandaag, 4 mei, is het cruise zomerseizoen van start gegaan! De nieuwe Felison cruiseterminal in IJmuiden is feestelijk geopend en de MSC Opera is aangemeerd, waarmee de cruiseterminal direct in gebruik wordt genomen. Naast de Passenger Terminal in Amsterdam, sluit de volwaardige cruiseterminal in IJmuiden goed aan bij het ontvangen van cruiseschepen in Nederland. De ligging van IJmuiden is gunstig, u bent namelijk vrijwel direct op zee! 

Op http://www.felisonterminal.nl/ vindt u informatie over de terminal over o.a. de parkeermogelijkheden, maar ook de faciliteiten die u in de terminal kunt vinden.

Vooralsnog zullen dit seizoen van ons aanbod alleen de MSC Opera en de MSC Lirica vertrekken of aankomen in IJmuiden. De MSC Opera vaart o.a. naar de Noorse Fjorden en langs de West-Europese kust. Klik hier voor een overzicht van de reizen. De MSC Lirica zal vanuit IJmuiden o.a. naar St. Petersburg afreizen maar maakt ook een prachtige cruise naar IJsland! Klik hier voor de reizen met de MSC Lirica.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten