maandag 4 juni 2012

MSC Divina feestelijk gedoopt

Afgelopen weekend is in het Franse Marseille het nieuwste schip van MSC Cruises gedoopt, de MSC Divina. Het vlaggenschip van MSC Cruises is het 12e schip van de Italiaanse rederij en beschikt over 1751 hutten.

cruisewinkel.nl was als beste verkooppartner 2011 van MSC Cruises uiteraard van de partij tijdens de spectaculaire doop. Zo gaven zeven straaljagers een salut aan het schip door over het schip heen te vliegen en is het schip officieel ingewijd door beschermvrouwe  Sophia Loren.

De MSC Divina biedt plaats aan 4363 gasten en heeft 1.400 bemanningsleden aan boord. Naast de verschillende huttypes heeft ook dit schip een MSC Yacht Club ; ruime suites (tot 65m2 groot) met een eigen bar, solarium, diverse zwembaden en Jacuzzi en een butlerservice. Extra bijzonder in de Yacht Club  is suite nr. 16007, deze is ingericht door Sophia Loren.

Aan faciliteiten ontbreekt het ook niet op de MSC Divina. Zo beschikt het schip over een infinity pool op het achterdek, waarbij u een prachtig uitzicht heeft over zee. In de Thalassospa kunnen de gasten (tegen betaling) gebruik maken van diverse schoonheidsbehandelingen . Ook andere publieke ruimtes zijn er volop aanwezig; het schip heeft 3 hoofdrestaurants, een Mexicaans restaurant,  diverse bars en lounges, een jazz bar, een theater, discotheek en casino.    
          
Deze zomer maakt de MSC Divina vanuit Venetiƫ 8-daagse cruises naar o.a. Bari, Olympia, Istanbul en Dubrovnik. Klik hier voor verdere reisinformatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten